Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Aan Tafel in de Schoorsteegt'
15mrt

Aan Tafel in de Schoorsteegt

Iedere woensdag, van woensdag 15 maart 2017 tot en met woensdag 14 juni 2017, van 12:30 tot 14:00 uur.

Iedere week komt er een groep mensen bijeen in De Schoorsteegt voor de Aan Tafel, een gezamenlijke maaltijd georganiseerd door Waardeburgh. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven! 

De ‘Aan Tafel’ is een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De ‘Aan Tafel’ kost slechts € 8,50 en wordt gehouden van 12.30 tot 14.00 uur in de Schoorsteegt, Schoorweg 4 te Papendrecht. 

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot uiterlijk de donderdag van tevoren bij de receptie van zorgcentrum De Waard, via telefoonnummer (078) 692 15 15.

Het menu voor de komende tijd:

 • Woensdag 15 maart, aanmelden uiterlijk donderdag 9 maart. Het voorgerecht bestaat uit gebonden koninginnensoep.  Als hoofdgerecht serveren wij wortelen met gebakken vis en gekookte aardappelen. Het nagerecht is advokaatvla.
 • Woensdag 22 maart, aanmelden uiterlijk donderdag 16 maart. Het voorgerecht bestaat uit een heldere tomatensoep. Als hoofdgerecht serveren wij spinazie met roomsaus, een gehaktbal en gekookte aardappelen. Het nagerecht is vanillevla.
 • Woensdag 29 maart, aanmelden uiterlijk donderdag 23 maart. Als voorgerecht serveren wij een gebonden ossenstaartsoep. Het hoofdgerecht bestaat uit stamppot zuurkool met rookworst. Het nagerecht is frambozenvla.
 • Woensdag 5 april, aanmelden uiterlijk donderdag 30 maart. We starten de maaltijd met een gebonden Toscaanse tomatensoep. Daarna vervolgen we met een spaghetti bologneseschotel met rauwkost. We sluiten af met vanille roomkwark.
 • Woensdag 12 april, aanmelden uiterlijk donderdag 6 april. Het voorgerecht van vandaag is gebonden tomatensoep. Als hoofdgerecht serveren wij een kippenpoot met appelcompote en gebakken aardappelbolletjes. Het nagerecht is sinaasappelvla.
 • Woensdag 19 april, aanmelden uiterlijk donderdag 13 april. Als voorgerecht serveren wij een gebonden kerriesoep. Het hoofdgerecht bestaat uit Indisch rundvlees met atjar en rijst. Het nagerecht is een chocoladevla.
 • Woensdag 26 april, aanmelden uiterlijk donderdag 20 april. Het voorgerecht bestaat uit een heldere groentesoep. Als hoofdgerecht serveren wij Parijse wortelen met kibbeling met remouladesaus en gekookte aardappelen. Het nagerecht is vanillevla.
 • Woensdag 3 mei, aanmelden uiterlijk donderdag 27 april. Als voorgerecht serveren wij een gebonden ossenstaartsoep. Het hoofgerecht bestaat uit babi ketjap met bami goreng en kroepoek. Het nagerecht is frambozenvla.
 • Woensdag 10 mei, aanmelden uiterlijk donderdag 4 mei  We starten de maaltijd met een gebonden champignonsoep. Daarna vervolgen we met rode kool met appeltjes, een gehaktbal en gekookte aardappelen. We sluiten af met vanille roomkwark.
 • Woensdag 17 mei, aanmelden uiterlijk donderdag 11 mei. Het voorgerecht van vandaag is heldere ossenstaartsoep. Als hoofdgerecht serveren wij spitskool met een varkenssaucijsje en gekookte aardappelen. Het nagerecht is bosvruchtenvla.
 • Woensdag 24 mei, aanmelden uiterlijk donderdag 18 mei. Als voorgerecht serveren wij een heldere groentesoep. Het hoofdgerecht bestaat uit wortelen met gebakken vis en gekookte aardappelen. Het nagerecht is een vanillevla.
 • Woensdag 31 mei, aanmelden uiterlijk donderdag 25 mei. Het voorgerecht bestaat uit een Chinese kippensoep. Als hoofdgerecht serveren wij spinazie met roomsaus, een gehaktbal en gekookte aardappelen. Het nagerecht is abrikozenvla.
 • Woensdag 7 juni, aanmelden uiterlijk donderdag 1 juni. Als voorgerecht serveren wij een gebonden mosterdsoep met spekjes. Het hoofgerecht bestaat uit kipcurry met rauwkost en gebakken aardappelschijfjes. Het nagerecht is Griekse yoghurt.
 • Woensdag 14 juni, aanmelden uiterlijk donderdag 8 juni.  We starten de maaltijd met een heldere Chinese groentesoep. Daarna vervolgen we met broccoli, gestoofde vis en gekookte aardappelen. We sluiten af met advokaatvla.
Contactinformatie:
Locatie: in de Schoorsteegt, Schoorweg 4
Organisator: Waardeburgh
Telefoonnummer: 078 692 15 15
Website:www.waardeburgh.nl


Deel dit bericht met je vrienden!