Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop Media voor ukkies'
24mrt

Workshop Media voor ukkies

Vrijdag 24 maart 2017, van 10:00 uur tot 11:00 uur.

Hoe voed je een peuter of kleuter digitaal op? Welke apps, websites en andere media kun je het beste inzetten? Ouders met een kindje van 0-4 jaar kunnen het ontdekken tijdens de interactieve workshop Media voor ukkies van de Bibliotheek AanZet. Deze vindt plaats op vrijdag 24 maart van 10.00 – 11.00 uur in Bibliotheek Papendrecht. Deelname is gratis, maar reserveren op www.debibliotheekaanzet.nl is gewenst.

Digitaal opvoeden
Peuters en kleuters groeien op in een wereld van televisie, tablets, computers, apps en games. Deze media bieden ukkies ongekende mogelijkheden, maar hoe stimuleer je als ouder de positieve effecten, en wanneer moet je juist opletten en bijsturen? Hoe verhouden digitale activiteiten zich tot spelen en voorlezen, en welke media zet je op welke leeftijd in? Tijdens de interactieve workshop Media voor ukkies van de Bibliotheek AanZet, krijg je antwoord op al deze vragen en kun je ook zelf aan de slag. Op 14 april komen volgende onderwerpen aan bod: de (media)wereld van nu, mediavoorkeuren van jonge kinderen, (media) ontwikkeling, digitale prentenboeken en apps, televisie, websites én goeie tips.

BoekStart-hoek
Media voor ukkies is onderdeel van BoekStart. In alle bibliotheken van AanZet is er een speciale BoekStart-hoek ingericht met o.a. een box en een comfortabele stoel. Er is informatie over voorlezen te vinden en natuurlijk zijn er heel veel leuke boekjes, om te lezen en te spelen met de allerkleinsten. Wat met voorlezen kan je niet vroeg genoeg beginnen! Kijk op www.boekstart.nl voor meer informatie.

In het kort
Wat : Workshop Media voor ukkies
Wanneer : vrijdag 24 maart, 10.00 – 11.00 uur
Waar : Bibliotheek Papendrecht
Toegang : gratis
Voor wie : ouders met kindjes van 0-4 jaar

Contactinformatie:
Locatie: Markt 2
Organisator: Bibliotheek Papendrecht
Telefoonnummer: 615 00 17
Website:www.debibliotheekaanzet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!