Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Sportief wandelen bij Atletiekvereniging Passaat '
06apr

Sportief wandelen bij Atletiekvereniging Passaat

Iedere donderdag, van donderdag 6 april 2017 tot en met donderdag 13 juli 2017, van 20:00 tot 21:30 uur.

Sportief de lente in? Vanaf 6 april kunt u elke donderdagavond sportief wandelen bij Atletiekvereniging Passaat in Papendrecht.  Sportief wandelen is een sport die verder gaat dan het ‘gewone’ wandelen. Het is een dynamische beweging waarbij het contact aan de grond behouden blijft (er is dus geen sprake van hardlopen), maar dankzij extra arminzet en het aanhouden van een hoger tempo dan bij het reguliere wandelen kan sportief wandelen een redelijk intensieve bezigheid zijn.

Voor wie geschikt?
Het is een sport die geschikt is voor mensen die niet willen of kunnen hardlopen. Het is heel geschikt bij verminderde belastbaarheid (zoals slechte knieën of rug). Ook voor mensen met overgewicht, reumatische aandoeningen, astma, stress en diabetici is dit een verantwoorde en laagdrempelige vorm van bewegen. Ook voor veel hardlopers met een blessure is dit een ideale activiteit en zelfs voor ieder die zijn/haar conditie wil verbeteren.

Elke donderdagavond bij Passaat
De trainingen, compleet met warming-up en cooling-down, zijn op en rond de atletiekbaan van Passaat en duren maximaal 1,5 uur. De training begint steeds om 20.00 uur. Op donderdag 6 april is de eerste training. U kunt probleemloos op een later moment instappen.

Gereduceerd lidmaatschap
Voor wie wandelt bij Passaat geldt een gereduceerd lidmaatschapstarief. De eerste weken kunt u kosteloos uitproberen of het u bevalt.

Aanmelden
Als u belangstelling heeft om deel te nemen, stuurt u dan een berichtje naar d.markesteijn@chello.nl of kom gewoon langs. Overigens kunt u bij Passaat ook sportief wandelen op maandagochtend.

Meer informatie op de website.

Contactinformatie:
Locatie: Sportpark Oostpolder, Andoornlaan 38
Organisator: AV Passaat
Website:www.avpassaat.nl


Deel dit bericht met je vrienden!