Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Seizoensopening de Wip Wap'
08apr

Seizoensopening de Wip Wap

Zaterdag 8 april 2017 vanaf 12:00 uur.

Vandaag is het weer zover Speeltuinvereniging De Wip-Wap opent haar deuren. Ook dit jaar zorgen zij voor een spetterende opening met o.a. Clown Snoetje, Drumtastic, springkussen, en nog veel meer! Toegang gratis. Meer informatie volgt op de website.

Vanaf maandag 10 april is de speeltuin open van maandag t/m zaterdag. Kijk voor de actuele openingstijden op de website.


Vrijwilligers gezocht
De speeltuinvereniging kan niet zonder vrijwilligers. Mede door de vrijwilligers kunnen zij dagelijks open zijn. Op dit moment zijn zij op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om de speeltuin open te houden. Zij zoeken vrijwilligers die toezicht willen houden en die willen helpen bij het onderhoud. Toezichthouden kan al vanaf 2 uurtjes per maand. En hebt u / heb jij groene vingers of vind je het leuk om af en toe eens te helpen met klussen, welkom! Geef u op als vrijwilliger via email.

Kom vandaag naar de seizoensopening en zie zelf hoe leuk het is om een steentje bij te dragen als vrijwilliger voor de speeltuinvereniging.

Contactinformatie:
Locatie: Speeltuin de Wipwap, Tesselschadestraat 10
Organisator: Speeltuinvereniging
Email:info@dewipwap.nl
Website:www.dewipwap.nl


Deel dit bericht met je vrienden!