Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Zomerschilderwerkplaats'
10mei

Zomerschilderwerkplaats

Van woensdag 10 mei 2017 tot en met woensdag 13 september 2017.

Vrijwel alle schildercursussen stoppen in de zomervakantie. Vanaf half april  t/m half september is er in de  vu en bij andere organisaties niet veel meer te doen voor cursisten die (voor het grootste gedeelte) gewoon thuis zijn tijdens de vakantieweken. Daarom organiseert Volksuniversiteit Papendrecht de zomer-schilderwerkplaats.

Vanaf 10 mei t/m 13 september wordt er 1 x in de 2 weken op woensdagochtend schilderles gegeven. Iedereen mag daar werken met eigen materiaal en een eigen techniek aan een zelfgekozen onderwerp. Maar men kan ook werken aan een opdracht van de docent. Eventueel kan bij mooi weer besloten worden buiten te schilderen.

Iedereen wordt op eigen niveau begeleid. De docent -Teus van Kooten-  helpt, legt uit en geeft tips. En natuurlijk is er de gezelligheid en inspiratie van de medecursisten.

Niet iedereen zal alle lessen kunnen volgen. Daar is rekening mee gehouden. Men betaalt voor 7 lessen, maar mag er 10 komen. De deelnemers kunnen zelf bepalen op welke lessen zij aanwezig zijn. De cursuskosten voor 7 tot 10 lessen bedragen € 135,-

De cursusdata zijn te vinden op de website van de vu. Ook wordt daar een mogelijkheid geboden voor wie slechts 5 lessen kan volgen.
Voor meer informatie en inschrijving kan men terecht op de website of bellen naar 078-6154764

Contactinformatie:
Locatie: Vondellaan 158
Organisator: Volksuniversiteit Papendrecht
Telefoonnummer: 615 47 64
Email:info@vupapendrecht.nl
Website:www.vupapendrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!