Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Avondvierdaagse' Foto: Pieter van den Berg
15mei 2017

Avondvierdaagse

Van maandag 15 mei 2017 tot en met donderdag 18 mei 2017.

Vanaf maandag 15 mei tot en met donderdag 18 mei wordt voor de 46e keer de avondvierdaagse in Papendrecht georganiseerd. De organisatie is zoals altijd in handen van Speeltuin de Zonnebloem. Er zijn dit jaar gelukkig weer voldoende vrijwilligers om de Avondvierdaagse door te kunnen laten gaan.

Vier avonden lang kunnen jong en oud door Papendrecht lopen en genieten van de leuke routes die gemaakt zijn.
Er kan gelopen worden in groepsverband. Groepen kunnen dit jaar alleen in schrijven voor 5 km. Individuele wandelaars kunnen zowel de 5 als 10 km lopen.

De start en finish is op het Marktplein. De laatste avond is de bloemhulde aan de Randweg, waar vandaan de laatste 2 kilometer naar de Markt wordt gelopen onder begeleiding van muziek.

Zin om mee te lopen?
Je kunt je op dinsdag 18 april en dinsdag 9 mei 2017 van 19.00 uur tot 20.30 uur alvast inschrijven in het gebouw van Speeltuinvereniging De Zonnebloem aan de Lisloemstraat. Tijdens deze voor inschrijfavonden bedraagt het inschrijfgeld € 4,00 p.p. Als je inschrijft op de eerste avond van de Avondvierdaagse bedraagt het inschrijfgeld € 4,50 p.p

Actuele informatie over de avondvierdaagse kunt u vinden op de facebookpagina Avondvierdaagse Papendrecht.

Oproep:
Vind je het leuk om verkeerregelaar te worden, routes uit te zetten, te bepalen waar verkeersregelaars moeten staan, startbureau opbouwen en weer opruimen, elke dag 1100 traktaties sjouwen en uittellen voor de groepen, medailles tellen voor de groepen, aan het startbureau plaatsnemen, start en finishplek vegen en opruimen enz.  Er zit vast wel iets bij wat je leuk vindt. Je wordt binnen het Avond4daagse team met open armen ontvangen. Meld je aan bij Nico Bot.

Contactinformatie:
Locatie: Start vanaf de Markt
Organisator: Nico Bot (Secr.) SV De Zonnebloem
Telefoonnummer: 078-6152526
Email:info@speeltuindezonnebloem.nl
Website:www.speeltuindezonnebloem.nl


Deel dit bericht met je vrienden!