Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Mantelzorgbijeenkomst: Grenzen stellen, hoe doe ik dit?'
26jun

Mantelzorgbijeenkomst: Grenzen stellen, hoe doe ik dit?

Maandag 26 juni 2017, van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Vandaag organiseren BWI Papendrecht en MEE Drechtsteden een bijeenkomst voor  mantelzorgers in Papendrecht. Tijdens deze bijeenkomst wordt aandacht besteed aan ‘grenzen stellen’.

De bijeenkomst vindt plaats op de Seringenstraat. U kunt zich hiervoor aanmelden bij BWI-Papendrecht en deelname is gratis.

Het thema van deze middag is ‘grenzen stellen, hoe doe ik dit?’
Gastspreker Geeri de Jong zal deze middag iets vertellen over het menselijk gedrag en waarom mensen doen zoals ze doen. Hoe geef je als mantelzorger je grenzen aan binnen en buiten een groep? Hoe bespreek je dit met een persoon en hoe kun je dit onderling oppakken? Dit zijn vragen die in het praktische gedeelte van de middag aan bod zullen komen.

Er is aan het eind van de middag voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Daarbij is het ook fijn om andere mantelzorgers te ontmoeten en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Informatie en aanmelden.
Voor meer informatie over deze bijeenkomst en het aanmelden, kunt u contact opnemen met Monique Aertssen of Laura Koorevaar, Steunpunt Mantelzorg BWI Papendrecht, telefoonnummer: 078 615 47 41 of via email: mantelzorg@bwi-papendrecht.nl

Contactinformatie:
Locatie: Seringenstraat 16
Organisator: BWI Papendrecht en MEE Drechtsteden
Telefoonnummer: 078 615 47 41
Email:mantelzorg@bwi-papendrecht.nl
Website:www.bwi-papendrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!