Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Italiaanse markt op het Marktplein '
29jun

Italiaanse markt op het Marktplein

Van donderdag 29 juni 2017 tot en met zaterdag 1 juli 2017.

Winkelcentrum De Meent te Papendrecht organiseert een Italiaanse Markt. Van donderdag 29 juni tot en met zaterdag 1 juli is het Marktplein geheel in Italiaanse sfeer ingericht!

Men kan een kijkje nemen bij de diverse kraampjes en streekproducten uit de verschillende Italiaanse provincies kopen. Aan gezellige lange tafels kan worden gesmuld van verschillende soorten pasta. Kaasliefhebbers kunnen genieten van de gorgonzola, de bekende blauwschimmelkaas uit Noord-Italië. En wat te denken van porchetta, het bekende opgerolde varkensvlees met kruiden uit de oven? Uiteraard ontbreekt ook de salami niet. Kom proeven en genieten en neem alvast een voorschotje op de vakantie!

Ook aan de kinderen is gedacht. Ze mogen zich gratis laten schminken. Op de zaterdag zorgen de broers Carmelo en Giuseppe met hun optredens voor extra veel sfeer. Zij zijn geboren op het eiland Sicilië en weten met hun authentieke Italiaanse muziek ongetwijfeld de juiste snaar te raken.

Ten slotte kan men tegen inlevering van een coupon tijdens de Italiaanse Markt een gratis bol ijs krijgen bij Gebo Gelato Papendrecht en Arthur Tuytel (op = op).

Contactinformatie:
Locatie: op het Marktplein
Organisator: Wc de Meent / Il Mercanto
Website:winkelcentrumdemeent.nl


Deel dit bericht met je vrienden!