Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Dag van de Heerlijkheid' Foto: De Heerlijkheid van Papendrecht
01jul

Dag van de Heerlijkheid

Zaterdag 1 juli 2017, van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Vandaag is het weer zover. Voor de 5de keer stellen we de boomgaard open tijdens de Dag van de Heerlijkheid. Altijd al nieuwsgierig geweest hoe de Landwinkel haar eigen producten teelt? Tijdens deze dag kunt u zien hoe de fruitteler samenwerkt met de natuur. Als de fruitteler goed is voor de natuur, zijn de fruitbomen goed voor ons en dat proeft u.

Naast de nodige informatie over het landleven staan er diverse marktkramen op het erf en op de boomgaardterras. Zo is er een groot scala aan gebruiksvoorwerpen, snuisterijen en lekkernijen te koop.

Zelf aan de gang? Over de gehele dag zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo worden er demonstraties gegeven, bieden we diverse workshops aan en er zullen heerlijke proeverijen plaatsvinden. Voor de kinderen zijn er zelfs tal van spelletjes.

De sfeer is gemoedelijk, de omgeving natuurlijk en door het decor van de boomgaard is het zelfs Heerlijk te noemen. Een mooie dag om te komen genieten. Op het boomgaardterras een pannenkoek eten, een lekker puur glaasje sap drinken, een Boerderijsje eten, wie geniet daar niet van?

Op 1 juli zijn er tal van specialisten aanwezig, denk aan; bierbrouwer Geert Jan, meerdere imkers, fruitteler Jan en de dames van PonyPlus, die met passie over hun vak kunnen vertellen.

De Dag van de Heerlijkheid, een feestelijke beleving!
Waar:          De Heerlijkheid van Papendrecht, Kerkbuurt 56 
Wanneer:   zaterdag 1 juli 2017
Tijd:             van 10.00 uur tot 17.00 uur
Entree:       Gratis

Contactinformatie:
Locatie: Kerkbuurt 56
Organisator: De Heerlijkheid van Papendrecht
Email:info@fruitheerlijkheid.nl
Website:www.fruitheerlijkheid.nl


Deel dit bericht met je vrienden!