Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Aan Tafel in de Schoorsteegt '
05jul

Aan Tafel in de Schoorsteegt

Iedere woensdag, van woensdag 5 juli 2017 tot en met woensdag 26 juli 2017, van 12:30 tot 14:00 uur.

Iedere week komt er een groep mensen bijeen in De Schoorsteegt te Papendrecht voor de Aan Tafel, een gezamenlijke maaltijd georganiseerd door Waardeburgh. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven! 

De ‘Aan Tafel’ is een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De ‘Aan Tafel’ kost slechts € 8,50 en wordt gehouden van 12.30 tot 14.00 uur in de Schoorsteegt, Schoorweg 4 te Papendrecht. 

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot uiterlijk de donderdag van tevoren bij de receptie van zorgcentrum De Waard, via telefoonnummer (078) 692 15 15.

Het menu Hieronder kunt u alvast de menu's voor de komende tijd zien. Wij hopen u te ontmoeten bij de Aan Tafel in de Schoorsteegt.

Woensdag 19 juli, aanmelden uiterlijk donderdag 13 juli. We starten de maaltijd met een heldere groentesoep. Daarna vervolgen we met een stamppot hete bliksem met een procureurlapje. We sluiten af met bitterkoekjesvla.

Woensdag 26 juli, aanmelden uiterlijk donderdag 20 juli. Het voorgerecht van vandaag is gebonden Chinese tomatensoep. Als hoofdgerecht serveren wij nasi met foe yong hai kip en kroepoek. Het nagerecht is sinaasappelvla.

Contactinformatie:
Locatie: in de Schoorsteegt, Schoorweg 4
Organisator: Waardeburgh
Telefoonnummer: 078 - 692 15 15


Deel dit bericht met je vrienden!