Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'PCOB bijeenkomst'
21sep

PCOB bijeenkomst

Donderdag 21 september 2017, van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Vandaag komt Krijn van der Ham uit Meerkerk de middag verzorgen. Dhr. van der Ham heeft door zelfstudie kennis gemaakt van "de geschiedenis over het geloof en de Bijbel in Nederland". Door deze interesse heeft hij een mooie collectie oude Bijbels verzameld, waaronder enkele Statenbijbels, Kerkbankbijbels en Bijbels met zilveren en gouden sloten.

Met enkele aanverwante artikelen brengt hij deze collectie mee om het ons te tonen.
Aan de hand van 100 dia's probeert hij de geschiedenis levendig te maken, en komt hij hierover vertellen.
Iedereen is weer hartelijk uitgenodigd!


De Afdeling Papendrecht van de PCOB stelt zich ten doel de geestelijke en materiële belangen van de oudere inwoners van Papendrecht in de meest uitgebreide zin te behartigen.

De PCOB heeft een interkerkelijke basis en werkt vanuit de rijkdom die we als christenen delen. De PCOB hecht aan haar christelijke identiteit. Naast de PCOB is er in Papendrecht ook een afdeling van de neutrale ouderenbond Anbo. De rooms katholieke ouderenbond KBO heeft in Papendrecht wel leden maar geen zelfstandige afdeling. Waar mogelijk werken de drie ouderenbonden samen, zoals bij de organisatie in Papendrecht van de Zomerschool, waar tijdens de voor senioren soms (te) stille zomermaanden een keur aan gezellige activiteiten wordt geboden, zoals bustochten, fiets en wandelexcursies, workshops etc.

Contactinformatie:
Locatie: de Elimkerk, P.C. Hooftlaan 178
Website:www.pcob.nl/uw-afdeling/papendrecht


Deel dit bericht met je vrienden!