Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Excelsior Top 2000 concert'
28okt

Excelsior Top 2000 concert

Zaterdag 28 oktober 2017 vanaf 20:15 uur.

De Top 2000, dé lijst van de béste muziek aller tijden, jaarlijks in december uitgezonden op NPO Radio 2. Highlights uit de Top 2000 kunnen dit jaar al op 28 oktober worden beluisterd én beleefd in uitvoeringen van het orkest van Excelsior in samenwerking met DJ Gerard Ekdom.

Op deze avond trakteert het orkest van Excelsior Papendrecht de luisteraars op een selectie van de meest bekende melodieën, waarbij grote namen als Queen, Michael Jackson en Earth, Wind & Fire niet zullen ontbreken. Nostalgie en hedendaagse muziek gaan hand in hand in een non-stop programma. Aansluitend zal Gerard Ekdom, bekend als presentator en DJ van o.a. NPO Radio 2 en het Glazen Huis van 3FM Serious Request, een swingende after-party verzorgen. In de arena van het theater is er gelegenheid om niet alleen te luisteren, maar ook te swingen. Op het hoger gelegen gedeelte van de theaterzaal zullen zitplaatsen beschikbaar zijn.

Het orkest van Excelsior Papendrecht is trots om te mogen samenwerken met DJ Gerard Ekdom, in een uniek en avondvullend programma waarbij ‘het dak eraf gaat’.

Tickets zijn verkrijgbaar via de ticketshop van Theater de Willem.

Contactinformatie:
Locatie: Theater de Willem aan de vd Palmstraat
Organisator: Muziekvereniging Excelsior
Website:www.theaterdewillem.nl


Deel dit bericht met je vrienden!