Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Karel Thieme ontvangt Groen Lintje voor zijn inzet en missie voor Zuiver Water'
12jun

Karel Thieme ontvangt Groen Lintje voor zijn inzet en missie voor Zuiver Water

PAPENDRECHT - GroenLinks Drechtsteden wil dromers, denkers en doeners voor duurzame Drechtsteden graag in het zonnetje zetten. Daarom reikte GroenLinks ook dit jaar weer de Groene Lintjes uit.

Fractievoorzitters Kitty Kruger (Dordrecht) en René van Engelen (Papendrecht) hebben de lintjes uitgereikt. Hierna werden de winnaars en overige aanwezigen toegesproken door Bas Eickhout, Europarlementariër voor GroenLinks. Eickhout is daarbij onder andere ingegaan op een zorg die alle dromers, denkers en doeners voor een Duurzame Drechtsteden delen: de GenX lozingen van chemiebedrijf Chemours.

Karel Thieme, theespecialist en al jaren voorstander van Zuiver Water uit uw kraan voor dagelijks gebruik, ontving een groen lintje uit handen van Kitty Kruger en Rene van Engelen.

Zijn eerste reactie hierover was: "Alle (176) stemmers super bedankt! Vandaag werd Zuiver Water de winnaar en heb ik een Groen Lintje gekregen voor mijn inzet/missie om mensen bewust te maken van het belang van Zuiver Water."Deel dit bericht met je vrienden!