PKC wint eerste Play-off veldcompetitie

09 juni 2008

PAPENDRECHT - Zaterdag 7 juni werd 1e wedstrijd in de playoff gespeeld voor de veldkorfbaltitel tegen Nic in Papendrecht.

Nic starte scherp in Papendrecht en daardoor keek PKC lang tegen een kleine achterstand aan, tot vijf minuten voor de rust.
Maar toen bleek PKC ineens goudscherp: ineens stond het 11-10 en werd met een kleine voorsprong de rust bereikt.

Aangemoedigd door een fanatiek balkon, dat "hebreeuwse teksten" schreeuwde, ging het in de tweede helft langzaam steeds meer de goede kant op. PKC wist de score langzaam uit te bouwen, met een maximaal verschil van 5 doelpunten.
Uiteindelijk werd de eindstand 20-16 waarmee PKC zich best gelukkig mag prijzen.

Of deze marge voldoende is moet volgend weekend blijken, als er in Groningen de tweede wedstrijd wordt gespeeld tegen Nic. Foto: Peter Besemer