Papendrecht (zo) ronde verder

19 oktober 2008

PAPENDRECHT - Papendrecht (zo) is zonder veel problemen een ronde verder gekomen in de strijd om de districtsbeker in Zuid 1.

Op zaterdag 18 oktober '08 werd VVGZ met 1-0 verslagen op Sportpark Slobbengors.

Papendrecht speelde een matige partij tegen een elftal dat alleen aan verdedigen toekwam. Achterin gaf Papendrecht niets weg.

Aanvallen was rood-zwart niet scherp genoeg.

De 1-0 kwam van de voet van Jurwin Luciano. Een diepe bal viel achter de verdediging van VVGZ. Er werd niet goed ingegrepen en de rappe spits schoot de bal achter de keeper.

Net voor rust kwamen de gasten met 10 man te staan. Na commentaar op de leiding was het nog niet over met praten en was rood het gevolg.

Op slag van rust schoot Robert Jan de Vos nog tegen de paal. In de tweede helft liet Papendrecht de bal niet genoeg rondgaan.

VVGZ kon er vaak nog net tussen komen en het spel werd slordiger.

Uit een van de weinige mooie aanvallen over rechts met een voorzet van Ada kon Giovanni Klaverweide direct inschieten.

De keeper was attent. Een goede actie van Giovanni Klaverweide werd ook even daarna gestuit door de VVGZ-keeper.