Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De Avondvierdaagse komt er weer aan' Foto (2016): Mark van Deelen | BlackTie Fotografie
03apr

De Avondvierdaagse komt er weer aan

PAPENDRECHT - Vanaf maandag 15 mei tot en met donderdag 18 mei wordt voor de 46e keer de avondvierdaagse in Papendrecht georganiseerd. De organisatie is, zoals altijd in handen van Speeltuin de Zonnebloem. Er zijn dit jaar gelukkig weer voldoende vrijwilligers om de Avondvierdaagse door te kunnen laten gaan.

Vier avonden lang kunnen jong en oud door Papendrecht lopen en genieten van de leuke routes die gemaakt zijn. Er kan gelopen worden in groepsverband. Groepen kunnen dit jaar alleen in schrijven voor 5 km. Individuele wandelaars kunnen zowel de 5 als 10 km lopen. 
De start en finish is op het Marktplein. De laatste avond is de bloemhulde aan de Randweg, waar vandaan de laatste 2 kilometer naar de Markt wordt gelopen onder begeleiding van muziek.

Zin om mee te lopen? Je kunt je op dinsdag 18 april en dinsdag 9 mei 2017 van 19.00 uur tot 20.30 uur alvast inschrijven in het gebouw van Speeltuinvereniging De Zonnebloem aan de Lisloemstraat. Tijdens deze voor inschrijfavonden bedraagt het inschrijfgeld € 4,00 p.p. Als je inschrijft op de eerste avond van de Avondvierdaagse bedraagt het inschrijfgeld € 4,50 p.p

Zie ook:
Avondvierdaagse alsnog van start (wo, 1 jun 2016)
Avondvierdaagse afgelast vanwege naderend noodweer (ma, 30 mei 2016)
Grote drukte bij start Avondvierdaagse op de Markt (di, 2 jun 2015)
Avondvierdaagse nieuwe stijl blijft starten en finishen op de Markt (vr, 17 apr 2015)
Deel dit bericht met je vrienden!