logo Papendrecht Alles over Papendrecht...

Big bazar / Papendrecht

Op deze pagina treft u actueel Papendrechts nieuws en activiteiten en evenementen uit Papendrecht voor het trefwoord big bazar.
U kunt deze pagina of de beginpagina toevoegen aan uw favorieten of instellen als startpagina. Zo blijft u dagelijks op de hoogte van de actuele gebeurtenissen in Papendrecht. Ook kunt u zelf bijdragen aan de nieuwsberichten middels dit formulier.

23
jul
2012

Nieuwe vestiging van Big Bazar in Papendrecht

PAPENDRECHT - Op woensdag 3 oktober opent Big Bazar haar deuren aan de Brederodelaan in Papendrecht. Big Bazar bestaat sinds 2007, begonnen met een eerste winkel in Apeldoorn en heeft inmiddels zo'n kleine 30 winkels door het hele land. In de nieuwe vestiging kunnen klanten voordelig winkelen in een leuke en gezellige sfeer. Het assortiment is breed en bestaat onder andere uit schoonmaak artikelen, huishoudelijke artikelen, drogisterij- en persoonlijke verzorgingsartikelen, speelgoed, dieren artikelen, maar ook vind je er decoratie en snoep. Het assortiment wordt steeds wordt vernieuwd. Extra aantrekkelijk is dat er bij Big Bazar altijd bekende A-merken te koop zijn voor een lage prijs. ...
Afbeelding bij nieuwsbericht: 'Nieuwe vestiging van Big Bazar in Papendrecht'