Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open middag over Hooom

Open middag over Hooom

Op deze middag is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen en zich te laten informeren over het nieuwe initiatief Hooom. (Hoogbegaafden Opvang en Onderwijs Op Maat.)

Hooom biedt 3 dagdelen per week zorg en onderwijs voor HB/HSP basisschoolleerlingen die om welke reden dan ook (tijdelijk) niet naar school gaan. Je kunt kennismaken met het team van Hooom bestaande uit twee leerkrachten en twee orthopedagogen. En natuurlijk kun je dan al je vragen stellen!

We kijken er naar uit om je te verwelkomen.Het programma is als volgt:
13.30 uur inloop & introductie
14.00 uur vragen & rondkijken

Kun je deze vrijdag niet? Woensdag 1 juli ben je ook welkom!
Wel vragen we je om aan te melden, zodat de maatregelen i.v.m. Corona in acht genomen kunnen worden. Aanmelden kan via email: Info@hartvooriq.nl  (Geef het volgende door: naam, aantal personen en welke dag je wil komen.) 

Wanneer?
3 juli 2020 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
Stichting Haviq
info@hartvooriq.nl
Locatie:
Boeieraak 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.