Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Online kinderdisco (6-12 jaar)

Online kinderdisco (6-12 jaar)

De eerste versie van de kinderdisco online van 1 mei 2020 was een succes, daarom organiseert Suppord er gewoon nog 1 op 5 juni 2020. Elk half uur is er een quiz met leuke prijzen (cadeaubonnen van Intertoys). De disco is te bereiken via facebook.

Wanneer?
5 juni 2020 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Suppord
Locatie:
Thuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.