Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Spelletjesmiddag bij Hart voor IQ

Spelletjesmiddag bij Hart voor IQ

Vandaag is het weer tijd voor een spelletje! Tussen 14.30 en 16.00 uur zijn hoogbegaafde kinderen van harte welkom om een spelletje te komen doen. Deelname is gratis. Misschien heb je zelf een leuk spel dat je graag wilt spelen? Dat kan natuurlijk ook; neem je eigen spel gerust mee!

Deze activiteit is kostenloos, er staat een klein spaarvarken voor een eventuele vrijwillige bijdrage, zodat we de spellenkast verder uit kunnen breiden

Bij Stichting Hart voor IQ (HAVIQ) kun je terecht voor alles wat met hoogbegaafdheid te maken heeft: ontmoeting, onderzoek, begeleiding en onderwijs. Meer informatie op de website

Wanneer?
11 maart 2020 van 14.30 tot 16.00 uur
Organisator
Stichting Hart voor IQ (HAVIQ)
info@hartvooriq.nl
Locatie:
Boeieraak 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.