Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffieconcert met Combo Johan Perik

Koffieconcert met Combo Johan Perik

Vandaag verzorgt het Combo Johan Perik een gevarieerd muzikaal programma met muziek van de jaren '50 tot heden. Fats Domino, Billy Vaughn,  Louis Prima, The Beatles, Bob Marley, Ray Charles, nummers uit het American Songbook repertoire, Zuid-Amerikaanse bossa's en samba's....te veel om op te noemen! Een leuke mix van jazz, reggae, blues, latin, rock&roll en  easy listening pop! Van Bach tot Bacharach en van Billy Vaughn tot Billie Jean ... Johan, op saxofoon, dwarsfluit en thinwhistle, wordt begeleid door zijn zoon, Marcel Perik op contrabas, Martin Boskamp met accordeon en Henk Kelfkens op de drums.

Het concert is van 10.30 - 11.15 uur. De koffie staat klaar vanaf 10.00 uur en de toegang is gratis.

Wanneer?
6 maart 2020 van 10.30 tot 11.15 uur
Organisator
Culturele Raad Papendrecht
Locatie:
De Waalburcht, Kleine Waal 6
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.