Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alzheimer Café Papendrecht - Bewegen bij dementie

Alzheimer Café Papendrecht - Bewegen bij dementie

Vanavond is er Alzheimercafé in de Waalburcht. Het onderwerp van deze avond is “Bewegen bij dementie". Deze avond wordt er besproken wat het belang van bewegen is op oudere leeftijd en bij dementie. Ergotherapeut Marielle Lankhorst en fysiotherapeut Suzanne Bouwmeester van Rivas vertellen. U bent welkom!

De avond is interactief, er is veel ruimte voor het stellen van vragen aan de spreker en aan elkaar. We hopen u te zien, 19.30 uur in de Waalburcht. Inloop is vanaf 19.00 uur. Voor meer informatie over de avond kun je terecht bij Sjarda Joemai of Suzanne van Rekom via mantelzorg@sterkpapendrecht.nl of bel 078-6154741. Toegang is gratis.

Wanneer?
27 februari 2020 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Sterk Papendrecht, Sjarda Joemai
078-6154741
mantelzorg@sterkpapendrecht.nl
Locatie:
De Waalburcht, Kleine Waal 6
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.