Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Creatief Lokaal

Creatief Lokaal

Vandaag kun je bij Lokaal76 gezellig aan je eigen creatieve project werken, evt. met hulp! Naaien, stempelen, breien, haken, schilderen, kleien, alles kan en mag!

  • Kletsen,
  • werken,
  • met koffie/thee met wat lekkers er bij!

Vanaf 19.30 ben je welkom in Lokaal76 om gezellig bezig te zijn met je hobby. Of je nu naait, haakt, tekent of wat dan ook, kom gezellig langs! Neem dat project wat ligt te verstoffen mee en ga het nu eindelijk eens afmaken... Wie weet kunnen we elkaar inspireren of wat leren!

Bijdrage voor koffie/thee met wat lekkers: € 2,-.

Parkeren kan het best onderaan de dijk bij het kerkje. Dan de trap op, eerste deur rechts!

Wanneer?
25 februari 2020 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Lokaal76
Locatie:
Westeind 78
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.