Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Strip- en cartoonworkshop (8-12 jaar)

Start Strip- en cartoonworkshop (8-12 jaar)

Droom jij ervan om stripverhalen te schrijven en jouw fantasie op papier te zetten? Vandaag start bij Suppord een strip- en cartoonworkshop voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. De workshop bestaat uit 8 lessen. (Maandag 10 Februari t/m maandag 30 maart 2020)

Tijdens de workshop worden de basisvaardigheden van het striptekenen op een speelse manier behandeld. Wat komt er kijken bij het tekenen van een originele cartoon? Hoe zorg je voor spanning en afwisseling in je strip en hoe creër je een stripfiguur. Leer alles over schetsen, compositie, werken op een plat vlak en nog veel meer.

De cursus kost € 20,-.
Aanmelden en informatie bij Susanne Boer- Ten Hulzen via email of tel. 06-13911006.
Schrijf je snel in, want vol = vol

Wanneer?
10 februari 2020 van 15.30 tot 17.00 uur
Organisator
Suppord
06-36002932
Locatie:
Boeieraak 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.