Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schrijf je in om Radio te maken (12-15 jaar)

Schrijf je in om Radio te maken (12-15 jaar)

Ben jij tussen de 12 en 15 jaar en heb je altijd al radio willen maken? Pak dan nu je kans! Suppord (jeugd en jongerenwerk) gaat namelijk samen met RTV Papendrecht een radioprogramma maken voor en door jongeren.

Wanneer je deelneemt krijg je verschillende lessen over radio maken en ga je samen met andere jongeren een eigen radio uitzending verzorgen. De data en tijden worden in overleg met jou, de andere jongeren en RTV  Papendrecht bepaald.

Wil je meedoen, schrijf je dan voor 7 Februari in bij Chandre Nandoe – c.nandoe@papendrecht.nl of neem contact op via Instagram: suppord_chandre.

Wanneer?
7 februari 2020 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Suppord
Locatie:
Boeieraak 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.