Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

24 uur Roparun op winkelcentrum Westpolder

24 uur Roparun op winkelcentrum Westpolder

Op 31 januari en 1 februari organiseert Roparun team “Together for you” een 24 uur Roparun.

Gedurende 24 uur zal het team fietsen en lopen, dit om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de Roparun.

Tijdens dit evenement in winkelcentrum Westpolder kunt u loten kopen, waarmee u leuke prijzen kunt winnen.

Op zaterdag rond 14.00 zullen er nog een aantal hoofdprijzen verloot worden. Ook kunt u zich deze dag heerlijk laten verwennen en genieten van een stoelmassage. Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd, ook kunnen ze zich laten schminken (van 11:00 - 15:00 uur) en staat er een grabbelton klaar.

Wanneer?
Van 31 januari 2020 15.00 uur tot 1 februari 2020 15.00 uur
Organisator
Roparun team “Together for you”
Locatie:
Winkelcentrum Westpolder aan de Jan van Goijenstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.