Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start nieuwe cursus Tutti Colore (Groep 5-8)

Start nieuwe cursus Tutti Colore (Groep 5-8)

Tutti Colore is een ideale en laagdrempelige manier voor kinderen om kennis te maken met muziek. In 4 lessen (en een afsluitend concert) leer je spelen op een pBone, een plastic trombone speciaal voor kinderen. Tutti Colore kost slechts € 20,- (in totaal!).

De eerste les is op 30 januari. Meer informatie en de lesdata en tijden zijn te vinden op de website.
Hier kun je je ook inschrijven.

Wanneer?
30 januari 2020 van 15.45 tot 16.45 uur
Organisator
Excelsior Papendrecht
info@excelsiorpapendrecht.nl
Locatie:
Rembrandlaan 206
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.