Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Muziek voor Peuters

Start Muziek voor Peuters

Mu­ziek voor kin­de­ren. Zingen is erg leuk én leerzaam voor een baby of peuter. Muzikale ervaring stimuleert onder andere het spraakvermogen en draagt bij aan de totale ontwikkeling van jouw kleintje.

De cursus duurt 10 weken en is voor kinderen van 2 of 3 jaar samen met een (groot)ouder. Samen met je kind muziek maken is leuk, leerzaam en schept een speciale band. In samenwerking met ToBe. De cursus kost €72,50. Aanmelden via de website

Wanneer?
29 januari 2020 van 09.45 tot 10.30 uur
Organisator
Bibliotheek Papendrecht / ToBe
Locatie:
Veerweg 135
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.