Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Huis Willem de Zwijger College

Open Huis Willem de Zwijger College

De Willem gáát voor jou
(GYMNASIUM, ATHENEUM, HAVO, MAVO EN VMBO-B/K)

Het Willem de Zwijger College Papendrecht staat bekend als een ‘kansenschool’. Dit betekent dat we werken met jouw talenten en er in geloven dat je, met onze hulp, op een zo hoog mogelijk niveau een diploma kan halen. Daar spannen wij ons voor in en dat willen we graag samen doen met jouw ouders. En we verwachten  van jou dat je zo hard mogelijk samen met ons aan je toekomst werkt.

Maak vandaag kennis met de Willem tijdens het Open Huis.
Kijk voor meer informatie over de school op de website.

Wanneer?
29 januari 2020 van 15.30 tot 20.30 uur
Organisator
Willem de Zwijger College
Locatie:
Van der Palmstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.