Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bemoedigingsdienst: Ik zing en juich

Bemoedigingsdienst: Ik zing en juich

De Vrije Baptisten Gemeente nodigt u van harte uit voor een Bemoedigingsdienst. Dit is een dienst van een uur, waarin bemoediging centraal staat. Veel zingen, soms een overdenking, iets interactiefs, een filmpje of getuigenissen... het kan allemaal voorbij komen.

Vandaag is het thema "Ik zing en juich!"
Deze keer een praise-editie met als thema ‘Ik zing en juich’. Van harte welkom en neem gezellig iemand mee! De zaal is open om 18:45 uur. Er is geen kinderoppas.

Wanneer?
26 januari 2020 van 19.00 tot 20.00 uur
Organisator
Vrije Baptisten Gemeente
info@baptistenpapendrecht.nl
Locatie:
Poldermolen 7
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.