Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Aangepaste kerkdienst: Jezus hoort elk mens

Aangepaste kerkdienst: Jezus hoort elk mens

Vandaag is er een aangepaste kerkdienst voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze keer in de Morgenster” aan de Muilwijckstraat. De dienst begint om 10.00 uur.

Het thema van deze dienst is “Jezus hoort elk mens”. De voorganger is ds. Birke Rapp. Medewerking wordt verleend door Het Singelkoor uit Dordrecht onder leiding van Miriam Lindemans. Het belooft een mooie dienst te worden, zeker wanneer u/ jij er ook bij bent. Na de dienst drinken we met elkaar een kopje koffie of thee of een glaasje fris.

Wie niet op eigen gelegenheid kan komen of vragen heeft over de dienst kan contact opnemen met Hilde Kleine Rammelkamp, tel. 078-64 11 771.

Wanneer?
26 januari 2020 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Interkerkelijke Commissie Aangepaste diensten Papendrecht (ICAP)
Locatie:
De Morgenster, Muilwijckstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.