Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Spellenavond bij Hart voor IQ

Spellenavond bij Hart voor IQ

Op woensdag 11 december organiseert HaViq een spellenavond voor volwassenen en jongeren die hoogbegaafd zijn. Hier is alle ruimte om je competitieve kant te laten zien. Heb je een tof spel dat je graag met anderen zou willen spelen, neem het dan vooral mee!

Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom, om 19.15 uur willen we echt beginnen met spelen. De avond zal uiterlijk om 22.00 uur afgelopen zijn. Bijdrage voor koffie / thee / limonade en iets lekkers is € 5,00 (contant te betalen).

Bij Stichting Hart voor IQ (HAVIQ) kun je terecht voor alles wat met hoogbegaafdheid te maken heeft: ontmoeting, onderzoek, begeleiding en onderwijs. Meer informatie op de website

Wanneer?
22 januari 2020 van 19.00 tot 22.00 uur
Organisator
Stichting Hart voor IQ (HAVIQ)
info@hartvooriq.nl
Locatie:
Boeieraak 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.