Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Huis Vmbo en Mavo

Open Huis Vmbo en Mavo

De Lage Waard is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo. De docenten kijken en luisteren naar wat jij nodig hebt: goed onderwijs dat je genoeg uitdaging geeft. Door de duidelijke structuur en de warme sfeer voel je je snel thuis en merk je dat er plek is voor iedereen. Je staat er als leerling nooit alleen voor; samen leggen we een waardevolle basis voor de toekomst.

Het open huis is voor groep 8 leerlingen en hun ouders samen. Jullie kunnen rondkijken in het gebouw en meedoen met een paar proeflessen. Ook kunnen jullie vragen stellen aan leerlingen. Zij weten tenslotte het beste hoe het is om op De Lage Waard te zitten.

Meer informatie vindt u/jij op de website.

Wanneer?
21 januari 2020 van 18.30 tot 21.00 uur
Organisator
De Lage Waard
Locatie:
Burgemeester Keijzerweg 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.