Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hoe ziet de toekomst van Papendrecht eruit?

Hoe ziet de toekomst van Papendrecht eruit?

In 2019 heeft Gemeente Papendrecht met veel Papendrechters gesproken over de toekomst van Papendrecht. We hebben straat en diepte interviews gehouden, stonden met een tent op de markt (Dag van de Toekomst), hielden een bijeenkomst in het Apollohotel (Papendrechtcafé) en iedereen kon online meepraten.

Alle mooie ideeën voor de toekomst van Papendrecht hebben we gebruikt om de Omgevingsvisie te maken. Om er zeker van te zijn dat dit is wat u en uw buren, collega's en ondernemers bedoelden voor de toekomst van Papendrecht, nodigen we u persoonlijk uit om 'De Toekomst van Papendrecht' aan u te presenteren en gaan we graag met u in gesprek.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om mee te doen!
 

Wanneer?
21 januari 2020 van 19.00 tot 21.30 uur
Organisator
Gemeente Papendrecht
Locatie:
Gemeentehuis, Markt 22
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.