Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Benefiet Brunch Samenloop voor Hoop

Benefiet Brunch Samenloop voor Hoop

Bakker Bart Papendrecht organiseert een benefiet Brunch ten behoeve van de Samenloop voor Hoop Papendrecht. Kosten voor deze brunch zijn Euro 16,50 per persoon, waarvan Euro 6,50 direct naar de Samenloop voor Hoop gaat.

Er zijn 45 kaarten te verkrijgen. Aanmelden aan de winkelbalie of door een berichtje te sturen.

Wanneer?
19 januari 2020 van 11.00 tot 14.00 uur
Organisator
Bakker Bart Papendrecht
Locatie:
Veerpromenade 106
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.