Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Taizé-avondviering

Taizé-avondviering

Vandaag is er om 19.00 uur sinds lange tijd weer een Taizéviering.
Passend bij het nieuwe jaar is het thema: Een nieuw begin. De viering bestaat uit veel zingen, schriftlezingen en stilte. Voor het zingen van Taizéliederen hebben wij een aantal musici en zangers die het zingen meerstemmig en in verschillende bezetting begeleiden en helpen in een meditatieve stemming te komen. Kenmerkend is de stilte en de rust die tijdens zo een viering ‘gebeurt’. Een Taizéviering is eigenlijk niet te beschrijven. Je moet het gewoon ervaren.

Wanneer?
19 januari 2020 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
De Morgenster
Locatie:
Muilwijckstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.