Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Digitale Donderdag: Veilig internetten

Digitale Donderdag: Veilig internetten

Deze Digitale Donderdag geven wij een workshop over het veilig gebruik maken van internet en veilig omgaan met je persoonsgegevens, over het herkennen van spam en phishing-mails en het belang van antivirusscanners.

Winkelen, informatie verkrijgen, een vakantie boeken of bankzaken regelen: tegenwoordig gebeurt dit allemaal online. Het internet is van alle gemakken voorzien én bereikbaar voor iedereen. In de workshop Veilig internetten leer je hoe je veilig kunt internetten.

Nieuwsgierig? Meld je snel aan voor de workshop, want vol = vol!  Entree is gratis. Kom vandaag van 10.00 tot 12.00 gratis naar het Digitale Donderdag in Bibliotheek Papendrecht. Meld je wel eerst even aan via de balie bij de bibliotheek of op de website www.debibliotheekaanzet.nl/digitale-donderdag.

Wanneer?
16 januari 2020 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Papendrecht
Locatie:
Veerweg 135
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.