Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwjaarsconcert Excelsior Papendrecht

Nieuwjaarsconcert Excelsior Papendrecht

Ook dit jaar is Excelsior Papendrecht en het orkest weer in het programma van theater de Willem te vinden. Zo ook vandaag met het nieuwjaarsconcert.

Het traditionele Nieuwjaarsconcert zal dit jaar in het teken staan van het 100-jarig bestaan van Excelsior. Het wordt weer een gevarieerde avond met speciale gast Marco Bakker. Deze internationaal geroemde operazanger zingt al sinds 1965 in opera’s en is, evenals Ernst Daniel Smit en Henk Poort, ook één van de drie baritons.

Daarnaast zal het orkest optreden met twee trombonisten van formaat, Rommert Groenhof en Marijn Migchielsen. Rommert Groenhof is trombonist bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine en Marijn Migchielsen is trombonist bij het Ballet Orkest en vaste invaller bij het Concertgebouw Orkest.

Het orkest zal een muzikale reis maken door de geschiedenis van Excelsior. Herinneringen en hoogtepunten komen voorbij die wij graag met u delen.

Het nieuwjaarsconcert is al jaren een traditie en is de feestelijke, muzikale en professionele opening van het nieuwe (jubileum)jaar door het orkest van Excelsior. Dit mag u niet missen!

Reserveren: wees er snel bij!
Tickets kosten Euro 12,50 pst. zie de website van theater de Willem, maar u kunt ook telefonisch reserveren. Dit kan op werkdagen  van 7.00 tot 14.00 uur en daarnaast op maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 21.30 uur, en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 12.30 uur. En één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefoonnummer 078-6158226. Of stuur een email naar: reserveren@theaterdewillem.nl. De ticketshop van het theater is bij de ingang van Sportcentrum Papendrecht, naast het Apollohotel aan de Burgemeester Keijzerweg 110

Wanneer?
11 januari 2020 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Excelsior Papendrecht
Locatie:
Theater de Willem, Van der Palmstraat 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.