Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond over De Phoenix StartUp 2020

Informatieavond over De Phoenix StartUp 2020

Badmintonclub Phoenix’17 begint Opstart groep
Na een succesvolle eerste introductie ronde in het voorjaar van 2019 start Badmintonclub Phoenix’17 wederom een nieuwe beginners groep om het badmintonnen alsook het algemeen sporten, fitheid en gezelligheid te introduceren. Vanaf vrijdag 17 januari 20:00 uur gaan we van start voor jong (vanaf 12 jaar) en oud: De Phoenix StartUp 2020. De trainingen zullen plaatsvinden in Sportcentrum Papendrecht.

Wilt u gaan sporten in het nieuwe jaar en uw fitheid verbeteren?
Probeer dan de opstart groep van Badmintonclub Phoenix’17 eens. Onder begeleiding van een ervaren trainer leert u in 10 lessen om uw conditie en techniek te verbeteren en bevordert u uw algehele gezondheid. Het gaat bij deze lessen dus niet zozeer om prestaties maar om kennismaking met de badmintonsport, algehele conditie, lenigheid en uiteraard gezelligheid.

Niveau
Een bepaald niveau heeft u voor deze StartUp groep niet nodig en voor een badmintonracket wordt gezorgd. Wat u mee moet nemen zijn stevig zittende sportschoenen en een gezonde dosis wilskracht. De investering in uw fitheid zal € 50,-  zijn voor 10 avonden. In deze prijs zit tevens de aanschaf van een racket welke na afronding uw eigendom wordt.

De lessen zijn voor jong en oud en duren 1 uur en 15 minuten, waarna de ervaring en het geleerde geëvalueerd zal worden in een ontspannen setting.

Info avond
Voorafgaande aan de eerste trainingsavond is er een mogelijkheid om op vrijdag 10 januari de info avond bij te wonen, waarin het hele programma gepresenteerd wordt. Om 19:00 uur bent u van harte welkom in de horeca van Sportcentrum Papendrecht. De datums en opbouw van de trainingen, de intensiteit en op welke wijze er aan de conditie wordt gewerkt passeert dan de revue.

Een mooie gelegenheid om er achter te komen of deze opstartgroep en de badmintonsport iets voor u zijn. Tijdens de presentatie is er vanzelfsprekend ruimte om vragen te stellen en kunt u zich inschrijven. Wilt u een energieke start van het nieuwe jaar? Schrijf dan direct in. Het aantal plaatsen is beperkt. U kunt mailen naar info@phoenix17.nl

Wanneer?
10 januari 2020 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Badmintonclub Phoenix’17
info@phoenix17.nl
Locatie:
Sportcentrum Papendrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.