Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Missieavond Italië in 't Winkeltje

Missieavond Italië in 't Winkeltje

Vanavond is Maria Meier van Comunita Brezzano in Italië te gast in 't Winkeltje. Zij zal meer vertellen over het werk in de therapeutische gemeenschap in Toscane, over het geestelijk klimaat in Italië en over de band met Israël.

Uiteraard laten we mooie beelden zien van de werkweken die we daar de laatste jaren hebben georganiseerd.
Vanaf half 8 is er inloop met koffie en thee.
Aanvang 20:00 uur.

Wanneer?
10 januari 2020 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Traveling Light
Locatie:
't Winkeltje, Korenbloemstraat 20
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.