Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop LEGO Bricks Challenge

Workshop LEGO Bricks Challenge

Kom tijdens de kerstvakantie bouwen en spelen met en maak spelenderwijs kennis met de wereld van wetenschap en techniek.

Na een korte uitleg over een technisch onderwerp, ga je zelf aan de slag met het bouwen van een gemotoriseerd LEGO® model om zo echt werkende machine te maken. Aan jouw model mag je al spelend verder bouwen en uitvinden, zodat je gaat ontdekken hoe het technisch allemaal werkt.

Voor kinderen van 6 t/m 11 jaar. Kosten €15,- p.p. Inschrijven via de website

Wanneer?
3 januari 2020 van 14.00 tot 15.15 uur
Organisator
Bibliotheek Papendrecht
Locatie:
Veerweg 135
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.