Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

NYE 2020 (16+)

NYE 2020 (16+)

Heb jij zin om dansend het nieuwe jaar in te gaan? Intens Events zegt LET’S GO!
Zoals je gewend bent van ons hebben wij onze traditie voort gezet om onze resident Dj’s weer uit te nodigen, zij zijn ready om knallend het nieuwe jaar in te gaan. Maar dit jaar willen wij je graag voorstellen aan een echte ras entertainer bekend in de scene.

Intens Events presents: Lina ice
Lina Ice is onder andere bekend van de mega hit Bobbeling Queen.
Buiten onze special quest Lina Ice hebben wij in onze line-up niemand minder dan:
- T-Style
- MR. Yves
- Compact & Keller

Tickets kosten Euro 12,50 pst. en zijn te bestellen via de website

Wanneer?
1 januari 2020 van 00.30 tot 05.00 uur
Organisator
Intens Events
Locatie:
Sportpark Top, Parkweg 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.