Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstsamenzang in de Grote Kerk

Kerstsamenzang in de Grote Kerk

Vandaag vindt in de Grote Kerk de jaarlijkse kerstsamenzang plaats. Aan deze avond werkt Christelijk Gemengd Koor Asaf mee. Het koor staat onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen. De begeleiding wordt verzorgd door de Papendrechtse stadsorganist André de Jager. Kerkelijk werker Peter van Oerle houdt een meditatie over het thema ‘Jezus, onze Vredevorst’. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor het goede doel. Aanvang 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

Wanneer?
23 december 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Asaf Papendrecht - Secr. Ina 't Jong
Locatie:
Grote Kerk, Kerkbuurt 80
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.