Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag SHVP - Beleef de techniek

Open dag SHVP - Beleef de techniek

De jaarlijkse open dag bij de Stichting Historische Verbrandingsmotoren Papendrecht (SHVP) vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 december van 10.00 - 15.00 uur.

Programma:
10.00 - Schipperskoor
10.15 - Start draaiprogramma
12.00 - Lunch
13.00 - Vervolg draaiprogramma
15.15 - Einde open dag

De SHVP is een unieke locatie in Papendrecht, waar een enorme verzameling historische scheepdieselmotoren draaiende te bewonderen zijn. Merken zoals: Werkspoor, Kromhout, Brons, Industrie, Berkel en Ruston Hornsby maken deel uit van deze uitzonderlijke collectie.

Wanneer?
14 december 2019 van 10.00 tot 15.15 uur
Organisator
Stichting Historische Verbrandingsmotoren Papendrecht
info@shvp.nl
Locatie:
Ketelweg 63B
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.