Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Eerste Ambachtenmarkt

Eerste Ambachtenmarkt

Vandaag wordt er voor het eerst een Ambachtenmarkt georganiseerd op het Oude Veer. In de straat waar Flowers and More, LOES Papendrecht, Arthur Tuytel Chocolatier/Patissier/Glacier & Barbera's Lifestyle gevestigd zijn. Zij willen Papendrechters en regiogenoten kennis laten maken met (h)eerlijke ambachtelijke producten uit onze omgeving.

Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen zijn er een aantal activiteiten. Zo zullen er drie mini-workshops zijn. Eén in de pottenbakkerij, één mini broodworkshop en als derde iets met bloemen. Ouders kunnen rondsnuffelen en shoppen bij de marktkraampjes.

Wanneer?
12 oktober 2019 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Winkeliers op het Oude Veer
Locatie:
op het Oude Veer
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.