Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Herfstmarkt en tuinpresentatie bij Het Palet

Herfstmarkt en tuinpresentatie bij Het Palet

Bij Het Palet en de Van Gogh-groep wordt tijdens de jaarlijkse Herfstmarkt  een tuinpresentatie van de geheel vernieuwde binnentuin gegeven.

Stichting Woongroep Papendrecht heeft de organisatie van dit project op zich genomen en fondsen en vrijwilligers benaderd. Eén van de ouders heeft samen met bewoners eerst een ontwerp gemaakt, daarna is de tuin aangelegd. Zonder de donaties van  Fondsen (HandicapNL, Pasman stichting, Fam. Van Herk), sponsoren (Vego, Visser Hoveniers en Woonkracht 10) en de inzet van vrijwilligers (van Stichting Present, Rotary Club Papendrecht, groep medewerkers dagbesteding Wooncadans en enthousiaste familieleden ) was dit niet mogelijk geweest. We zijn trots op het resultaat en dat willen we u graag laten zien!

In de tuin zal  zaterdag de 28e september ook een gezellige herfstmarkt gehouden worden, waar men spelletjes kan doen, rondstruinen tussen de kraampjes, een gokje kan wagen bij het rad van avontuur terwijl men een drankje neemt met versnapering op het horecaplein.

Voor de verkoop hebben we nette, goed bruikbare spullen nodig. Deze kunnen ingeleverd worden op woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 september tussen 19.30-20.30 uur . Ook op zaterdag 21 september van 10.00-12.00 uur kan men nog terecht op de Vincent van Goghlaan 505 om speelgoed, huisraad, lp’s, cd’s en boeken een 2e leven te geven. (Geen kleding, schoeisel, meubels e.d. Voor vragen: Cora Veldhuizen, tel. 06-51951642.)

Dat het mogelijk is in Papendrecht om 2 woongroepen samen te brengen, is iets waar Papendrecht trots op mag zijn!
Het Palet is een kleinschalig wooninitiatief voor mensen met lichamelijke beperkingen. Het is een uniek project: de bewoners kunnen zo veel als mogelijk hun eigen regie voeren.  Op de eerste verdieping wonen jonge mensen met andere beperkingen, zij vormen de Van Gogh-groep. WoonCadans levert de zorg voor beide groepen en mede daardoor kunnen ze ook gezamenlijke activiteiten ontplooien.

Foto: Het Palet - De woongroep Het Palet in hun nieuwe tuin.

Wanneer?
28 september 2019 van 10.00 tot 14.30 uur
Organisator
Het Palet en de Van Gogh-groep
Locatie:
Vincent van Goghlaan 505
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.