Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Spieren voor Spieren bedrijvenvoetbal toernooi

Spieren voor Spieren bedrijvenvoetbal toernooi

Op vrijdagavond 20 september organiseert vv Drechtstreek het 2e Spieren voor Spieren bedrijvenvoetbal toernooi.

Ieder team bestaat uit minimaal 7 spelers en er wordt 7 tegen 7 gevoetbald op een half veld. Aanmelden kan door een email te sturen naar bedrijvenvoetbal@vvdrechtstreek.nl (Inschrijvingen worden in volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.)

Kosten voor deelname bedraagt € 100,- per team. Hiervoor krijgt men 20 consumpties per team terug, worden er scheidsrechters geregeld, ontvangen de finalisten een prijs en wordt er een goed, maatschappelijk doel ondersteund (Spieren voor Spieren).

Wanneer?
20 september 2019 van 18.00 tot 00.00 uur
Organisator
VV Drechtstreek
bedrijvenvoetbal@vvdrechtstreek.nl
Locatie:
Sportpark Oostpolder, Parkweg 7
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.