Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start workshop koken (6-12 jaar)

Start workshop koken (6-12 jaar)

De kookworkshop voor kinderen van 6 t/m 12 jaar bestaat uit 8 lessen van twee uur. Er wordt elke les een ander thema/gerecht bereid/gekookt en opgegeten. Denk aan verjaardagshapjes, italiaans, soep, gezonde snacks, high tea.

Leuk, leerzaam en vooral lekker. De workshop wordt gegeven door een kok van Bistro Basic.

Deelname aan de workshop koken kost €25,-.
Aanmelden en informatie bij Frank de Boer via email of tel. 06-10529938.
U vindt ook meer informatie op de website.

Wanneer?
18 september 2019 van 13.00 tot 15.00 uur
Organisator
Suppord
06-36002932
Locatie:
Boeieraak 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.