Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oudere Jongerenconcert in de Muziektent

Oudere Jongerenconcert in de Muziektent

Stichting Dorpsbehoud Papendrecht, trotse eigenaar van de oudste muziektent van de regio (bouwjaar 1949!) aan de Eilandstraat organiseert de zomeravondconcerten reeks van 2019 met vandaag het "Oudere Jongerenconcert".

Aan dit concert wordt medewerking gegeven door de Papendrechtse Popgroep Dad & The Studs.

In de koek-en-zopietent van Dorpsbehoud zijn koffie, thee en andere drankjes verkrijgbaar. Er wordt gewerkt met muntjes, die aan de bar te koop zijn. Overgebleven muntjes worden teruggenomen. Er is beperkte zitplaats. Bij regen kan worden geschuild in de koek-en-zopietent.
Wat er altijd is, weer of geen weer: Een uitermate gezellige, gemoedelijke sfeer.

Dorpsbehoud krijgt geen subsidie. Onderhoud aan de muziektent en aanschaf van ‘materieel’ wordt betaald met de opbrengst van de koek-en-zopie.  De toegang is gratis.

Foto: Stichting Dorpsbehoud

Wanneer?
30 augustus 2019 van 19.30 tot 23.00 uur
Organisator
Stichting Dorpsbehoud Papendrecht
Locatie:
bij de Muziektent aan de Eilandstraat
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.