Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijeenkomst over leefomstandigheden Papendrechtse senioren (VOL)

Bijeenkomst over leefomstandigheden Papendrechtse senioren (VOL)

Let op: Deze bijeenkomst is vol. Er kan niet meer worden aangemeld!

De gemeente Papendrecht wil graag weten of ouderen fijn wonen in Papendrecht en wat er eventueel voor hen verbeterd kan worden De gemeente nodigt Papendrechtse senioren uit voor deze bijeenkomst waar we bespreken hoe we de leefsituatie van oudere inwoners kunnen verbeteren. Gemeente Papendrecht hoort graag wat uw ervaringen zijn, hoe de ondersteuning aangepast en verbeterd kan worden en wat u vooral ook graag zelf wilt blijven doen.

De bijeenkomst is onderdeel van het project 'Senioren Sterker Maken, fysiek en sociaal'. Het begint om 17.00 uur met een kop soep en broodjes, daarna volgen twee gespreksrondes. Naar verwachting duurt het tot circa 19.00 uur.

In het gemeentehuis gaat u twee trappen op of met de lift naar etage 1. In de ruimte waar u dan komt, staan meerdere tafels. We praten in kleine groepjes (4 tot 6 personen per tafel) met in elke groep een gespreksleider.

Aanmelden kan tot 5 augustus
Wilt u bij de bijeenkomst aanwezig zijn? Dan verzoeken wij u dit uiterlijk 5 augustus door te geven aan de heer R. Kok, via tel. 078-7706305 of een mailtje naar: r.kok@papendrecht.nl.

Wanneer?
7 augustus 2019 van 17.00 tot 19.00 uur
Organisator
Gemeente Papendrecht
Locatie:
in het gemeentehuis aan de Markt
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.